Menu

Aca trendseter VS Subaru Impreza WRX

Aca trendseter VS Subaru Impreza WRX

Ko je Aca iz PetrolHeads-a? Za neke trendseter u usponu, za druge automoto starletan i instagramer, a za mene jedan gotivan lik sa puno pozitivnih osobina i jednom negativnom. Ta negativna osobina ogleda se u sledećem: Aca jednostavno ne poznaje autoindustriju pre savremenog digitalnog doba, pa shodno tome negira kvalitet automobila ukoliko isti nema 4 zonsku klimu, 360 stepeni kameru, touchscreen displej sa million funkcija, malu kubikažu i milion turbina (velika pristalica downsizing-a) i sve ostale budalaštine koje su nastale kao posledica savremenog digitalnog doba i koje su nama, malo starijima, ogadile nove automobile.

E sad, pošto se mi iz PH trudimo najbolje što znamo da makar na neki način pružimo korisne informacije svima vama koji nas pratite, rešili smo da našeg Acu izvedemo na pravi put tako što smo mu uvalili mog Subišu na nekoliko dana da se druži sa njim.

Zašto baš Subišu? Zato što ga je Aca do besvesti hejtovao ne uspevši da od drveta vidi šumu, tj. da zbog nedostatka kamere 360 stepeni i tableta na komandnoj tabli, ne prepozna sve ostale kvalitete koje Impreza WRX u sebi krije.

Da ja sada ne bi dalje gnjavio kroz tekst, evo iz prve ruke Acine ispovesti kroz vlog koji je snimio o procesu zaljubljivanja u Subišu, procesu koji je prešao put od potcenjivanja i podsmevanja do nedavnog pitanja koje mi je uputio, a koje glasi: ‘oš mi prodaš Subarua?

 

Text /Video : Z. Glavaški / A. Kušljić

Slični tekstovi

Komentari