Menu

Projekat Mini 2.0 GSi – Drama pred track day!

Projekat Mini 2.0 GSi – Drama pred track day!

Sada je tačno 10h, subota 31.Mart. Sutra se vozi Track Day na NAVAK-u. Prijavili smo se sa ciljem da isprobamo Minija koga sklapamo od novembra. Projekat koji je započet pre pet meseci trebalo je da bude završen još sredinom februara, al' kako to uvek biva kada su ovakvi projekti u pitanju dead line je probijen.

Susi i Muja su sinoć presedeli u garaži do 1 iza ponoći. Sve što je trebalo da se uradi je urađeno, osim: auspuha (verovatno ćemo samo cevčugu da postavimo), prozori od leksana koje danas pravimo, ručicu menjača sklapamo danas i ostaju još neke sitnice poput montaže farova.

Brendiranje se upravo radi u bojama Eneosa, našeg sponzora. Momci koji rade brendiranje u od 8h jutros u garaži u Ripnju.

Sedište je kupljeno pre par dana i montirano posle višečasovne muke jer u ono malo auta može samo hoklica da stane. Montirana instrument tabla i povezana. Montirani vrata i hauba. Sve je to odnelo mnogo više vremena protekle nedelje nego što smo planirali.

Da li smo upalili? Jok. Danas popodne ga palimo. Valjda će ga upalimo.

Da li stižemo da završimo do sutra u 10h kada je naš termin na NAVAK-u? Ne znam. Pitao sam jutros Susija, kaže 90% stižemo, al 100% ne stižemo. Drama kao i uvek.

Od jutros me pitalo par drugara trkača, dal treba pomoć. Reko treba. Popodne Turbojša pali samnom za Ripanj da pomogne. Verovatno će još neko, računam na Nemanju Ništaka ako nije u gužvi.

Javljam se popodne/večeras na fejsu kako napredujemo. Držte palčeve.

Tekst, Foto/Z.Glavaški

Slični tekstovi

Komentari