Menu

PH & Ravenol Nagradna Igra #2 – pogodi omiljeni youngtimer članova redakcije

PH & Ravenol Nagradna Igra #2 – pogodi omiljeni youngtimer članova redakcije

Evo još jedne nagradne igre koju smo pripremili za vas sa ciljem da proverimo koliko ste nas upoznali za ovih nekoliko meseci koliko postojimo. Sponzor je ponovo Ravenol, a nagrada 5 litara ulja Ravenol LLO 10w40.

Ovaj put nećete morati da se cimate po autoputu i štelujete vašu brzinu da bi ste ostvarili najbolje vreme i osvojili nagradu. Dovoljno je da u komentaru na fejsu ispod posta upišete vaš odgovor. Pitanje na koje treba dati odgovor glasi: Koji je omiljeni youngtimer kojoj osobi iz redakcije PH?

Sa ciljem da vam pomognemo, evo još dodatnih informacija o nama koje vam mogu pomoći:

Šta vozimo mi iz PH:

  • Mačak – Audi TT
  • Miloš – Corrado VR6
  • Zoran – Subaru Impreza WRX
  • Kole – Opel Corsa
  • Max – Toyota MR2
  • Zorana – nema automobil trenutno

Postavili smo slike 10 youngtimer-a. Dve osobe iz ekipe (ali ne po redosledu iz gornjeg spiska) gotive isti automobil. Automobil koji gotive nema istu zemlju porekla kao i automobili koje trenutno voze. Druge dve osobe gotive dva različita automobila koja su poreklom iz iste zemlje kao i automobili koje voze. Jedna od osoba gotivi auto koji takođe nije poreklom iz zemlje u kojoj se proizvodio auto koji vozi trenutno i jedan je od ne baš poznatih automobila kod nas. Poslednja osoba iz tima ne gotivi baš preterano ni jedan od automobila sa slike, ali je izabrala onaj koji joj je najbliži automobilu koji bi volela da ima.

Dakle, još jednom da ponovim pitanje: kojih 5 od 10 ponuđenih automobila su omiljeni youngtimer-i  nama u redakciji koja broji 6 članova i koji kome tačno?

Vaše odgovore upišite u komentarima ispod posta na fejsu, nagradna igra traje dok prva osoba ne pogodi. Ukoliko posle 48h od momenta objave na fejsu nemamo pobednika, nagradu ćemo dodeliti osobi koja je imala najviše tačnih odgovora.

May the force be with you…

PH redakcija.

Photo: web

Slični tekstovi

Komentari