Menu

Design Studio 02Turbo: mesto gde vaša vizija postaje fotografija

Design Studio 02Turbo: mesto gde vaša vizija postaje fotografija

Ko je FIlip Malbaša? Dizajner, digitalni tjuner, bloger i jedan od retkih ljudi sa ovih prostora koji je vođa plemena na čuvenoj Drive Tribe platformi koju su pokrenuli Klarkson, Hamond i Mej. Njegova osnovna delatnost je da vaše snove i vizije prebaci u virtuelnu realnost.

Šta to konrektno podrazumeva? Pa na primer rešiš da se pozabaviš tjuningom svog automobila: hoćeš da proširiš prednja i zadnja krila, da ga prefarbaš u novu boju, eventulno da krov čak bude u drugačijoj boji od ostatka karoserijere, da mu staviš nove, veće felne, čak si smlislio i koji konkretno model felni hoćeš. Možda bi dodao i diode na prednju masku, al se plašiš kako će da “legnu”, frka te da ne bude seljana. I sve si ti to lepo osmislio jedino baš nisi siguran da li će i u realnosti sve da bude tako kako je trenutno u tvojoj glavi.

E tu frku i stres, koja nastaje neposredno pred svaki projekat otklanja upravo Filip svojim umećem.  I ne otklanja samo frku i stres već ti i štedi lovu da ako nešto u stvarnosti ne bude kako si planirao to na vreme bude prevenirano.

A kako to FIlip radi? Pa tako što sve to što si ti zamislio “protera” kroz programe u svom kompjeturu i dostavi ti tvoju ideju kao finalni proizvod u vidu fotografije. Da bi to uradio, potrebno je da mu dostaviš originalne slike svog auta uz detaljan opis onog što želiš da izmeniš. Ukoliko je potrebno Filip će ti dodatno tražiti: slike felni, retrovizora, branika…

S obzirom da smo nedavno pisali o jednom projektu, rešili smo da testiramo Filipa te smo mu dostavili fotografije BMW-a koji se sređuje i zamolili da ih obradi. Rezultat možete videti i sami, a svako ko želi, može za slične stvari da kontaktira Filipa putem mejla: 02turbodesign@gmail.com  ili da poseti njegov sajt: https://02turbo.artstation.com/

BMW 530i V8 Zoran 2

20161230_113259

 

Slični tekstovi

Komentari