Menu

Alu Felne “Gagi Wheel Serbia” – najveća on-line berza felni i guma kod nas

Alu Felne “Gagi Wheel Serbia” – najveća on-line berza felni i guma kod nas

Verovatno najveća berza felni i guma kod nas, kako novih tako i polovnih, nalazi se na Fb stranici Alu Felne “Gagi Wheel Serbia”. Izbor i ponuda su ogromni (što je i logično obzirom da grupa broji 19.000 članova), a posebno naglašavamo da je dosta dobra ponuda guma/felni većih dimenzija koje su kod nas uglavnom retke. Osim guma i felni, na berzi se trguje brezonima, čepovima, kao i ostalom pratećom opremom vezano za točkove i njihovo održavanje. Oglašavanje je potpuno besplatno, a uslov za oglašavanje je da ste član grupe, što je opet besplatno.

U slučaju da ste u potrazi za nečim konkretnim i to možete oglasiti, a ponude na ime vaše potražnje vrlo brzo pristignu.

Evo i linka na Fb: https://www.facebook.com/groups/GagiWheelSerbia/   a u nastavku dostavljamo i pravilnik oglašavanja koji se nalazi na njihovoj stranici

Tekst: Zoran Glavaški

Pravila oglašavanja na grupi:

Grupa namenjena isključivo za prodaju i kupovinu, kao i zamenu felni, guma, brezona, čepova, i prateće opreme iskljucivo vezane za točkove, kao i za njihovo sređivanje. Oglasi su dužni da sadrže stvaran opis (dimezije, mere, nazive i slično) kao i konkretne fotografije, a ne preuzete sa interneta, a takođe cenu i način kontaktiranja.

Nije dozvoljeno kačiti oglase sa predmetima koji nisu za upotrebu i ne podležu remontu (kao što su na primer ispucale gume koje predstavljaju opasnost po bezbednost u saobraćaju te direktno mogu uticati na život i zdravlje kupca) dok se felne naravno mogu izvariti, ispraviti i srediti da bi  bile bezbedne.

Zabranjeno je omalovažavanje cene i predmeta kao i vređanje članova, kao i svako političko ili versko podsmevanje i raspravljanje. Svaki oglas koji ne bude imao sve navedene podatke biće obrisan, a njegov autor automatski izbačen iz grupe. Broj oglasa je neograničen i mogu se podizati po isteku 3 dana, osim u slučaju da cena pada za polovinu i da je prodaja hitna. U tom slučaju je dozvoljeno, ali i ne da se svaki drugi dan to radi. Kome se ova pravila ne sviđaju može odmah grupu da napusti.

Hvala na razumevanju, administracija.

Slični tekstovi

Komentari