Menu

PH Novogodišnja zahvalnica

PH Novogodišnja zahvalnica

Završi se konačno i ova godina, a sa njom i prva godina PH-a. Za one koji ne znaju, PH je svoj prvi post objavio prvih dana januara godine koja je na izmaku.

Tokom proteklih 365 dana trudili smo se da vam serviramo što je moguće zanimljiviji sadržaj, rukovodeći se premisom da će ono što je nama zanimljivo biti zanimljivo i vama. Iskreno rečeno, svega ovoga ne bi bilo danas da nije bilo vas koji nas ste nas pratili i podržavali.

Uglavnom pozitivni komentari i sugestije, ali i poneki hejt i trol, doprineli su da na bazi vašeg feedback-a uhvatimo jedan pravac koji je doveo do toga da poslednjih meseci imamo po 100.000 poseta mesečno na portalu, 10.000+ follower-a na fejsu, preko 50.000 pregleda našeg sadržaja na YT kanalu i milion i jednu ideju kako nastaviti dalje, biti još bolji i kako postati ono što mislimo da nama na ovom regionu nedostaje.

 

Kome se zahvaliti za sve postignuto u 2017-oj?

Pa realno svima. Od fan klubova i udruženja, preko trkača sa 402m, drifta i autoslaloma, zatim auto kuća koje su nam neretko davale i automobile na test vredne koliko i stan u centru grada poput BMW i8 i Jaguar F Type, pa sve do tima PH koji se tokom godine menjao, ali i uspeo da iznese sve ono što se kao izazov pojavilo pred nama.

Izdvojiti nekog posebno po imenu ne bi bilo fer prema drugima, nabrojati sve po imenu produžilo bi ovaj tekst na tri strane. Iz tog razloga hvala vam svima koji ste tu uz nas, ostanite i dalje i pratite nas jer ćemo se potruditi da budemo još bolji.

Ajd u zdravlje i srećna vam svima NOVA GODINA!

Vaš PH tim

 

Slični tekstovi

Komentari