Menu

Novi Audi A6 – Prve slike pre premijere u Ženevi

Novi Audi A6 – Prve slike pre premijere u Ženevi

Neko je ozbiljno rešio da se našali sa Audijem pošto je objavio tri fotografije novog modela pre same premijere koja je zakazana za salon automobila u Ženevi.

Uprkos tome što Audi sprovodi tizer kampanju koja je tu da zaintrigira, ali ne i da otkrije kako novi A6 izgleda, neko je objavio ove fotografije. Da li je ovo zaista novi A6 ne možemo da tvrdimo, ali sudeći po linijama novog A7 kao i flagship modela A8, ovo bi mogao biti A6 u S-line opremi.

Što se tiče samog dizajna, ovde je primetno da je zadnji kraj izmenjen u većoj meri u odnosu na prednji deo, koji može da se pohvali novim led svetlosnim grupama, te nešto oštrijim linijama maske hladnjaka kao i usisima vazduha. Zadnji kraj nema svetla koja se protežu duž celog zadnjeg kraja, nalik na A8, ali je tu primetna hromirana lajsna. Neizbežno je i to da su lažni izduvi sve prisutniji, što po nama kvari ovaj odličan posao iz Audija.

Enterijer je identičan kao i u A8, a primetni su novi veliki ekrani, kao i noviji volan. Sve što vidite na slici ispod je donekle i poznato iz modela Lamnorghini Urus, a slična rešenja biće implementirana i u najnoviji SUV Q8.

Kako stvari stoje spolja, ne verujemo da će i ispod haube biti ništa lošije. Ali to ćemo morati da otkrijemo pošto Audi zvanično predstavi A6, a zanima nas da li će se nastaviti sa dizel agregatima ili će poput Porsche-a i Audi odbaciti svoje dizele i preći na kombinaciju bezin + struja. Kako god da odluče BMW i Mercedes su dobili ozbiljnog konkurenta.

Text/ Photo: S. Ćosić/ web

Slični tekstovi

Komentari