Menu

Arteon dobija R-Line paket opreme

Arteon dobija R-Line paket opreme

Volkswagen za predstojeći sajam automobila u Nju Jorku priprema predstavljanje R-Line paketa opreme za svoj novi model Arteon. Dobra vest je da će mogućnost nadogradnje ovog paketa biti moguća za sve nivoe opreme.

R-Line podrazumeva novi prednji branik sa većim, mnogo agresivnijim usisnim otvorima, oivičenim crnim lakiranim lajsnama. Spojler na vratima gepeka je takođe crne boje u kombinaciji sa lakom ispoliranim do visokog sjaja. Kupci mogu da biraju između 19 ili 20 inčnih felni, koje takođe izgledaju izuzetno agresivno sa zakrivljenim kracima. Tu su i oznake R-Line na prednjoj masci i na bokovima da jasno distanciraju ovaj paket opreme od ostalih.

Tu se ne završava spisak izmenjenih stvari jer se još novih detalja nalazi unutra. Možda najatraktivniji detalj jesu sedišta u kombinaciji koža/alkantara. Tu su polugice menjača smeštene iza volana, pedale i detalji na vratima od nerđajućeg čelika, nebo u crnoj boji, kao i još R Line oznaka, na čeličnim pločicama na pragovima kao i oznaka koja se pojavljuje prilikom podizanja sistema infotejmenta.

Izgleda da je Arteon sada definitivno dobio faktor X i nešto što će ga zaista izdvojiti u ponudi luksuznih kupe-limuzina. Kao da mu je falilo agresivnosti, izgledao je isuviše pitomo i klasično “vagenovski“, dok se sada može reći da je opravdao ulogu naslednika Passata CC koji je važio za pravo dizajnersko remek-delo.

Ovaj paket ne utiče na performanse vozila, dakle ponuda motorizacije ostaje ista kao i do sada.

Tekst/Foto: I.Jankovski/Internet izvori

Slični tekstovi

Komentari