Menu

Ravenol & PH brainstorming

Ravenol & PH brainstorming

I mi iz PH rešili da zapržimo čorbu. Pardon, ne čorbu već pasulj. I to ne onaj klot, već sa vrhunskom kobajom da pošteno omastimo brke. I vala uspesmo u tome.

Šalu na stranu, nije nam glavni razlog okupljanja bilo kuvanje pasulja, već ideja da se dogodine i mi uključimo aktivnije u organizaciju NEČEGA. Pošto ni sami nismo znali šta bi ti nešto trebalo da bude i kako bi moglo da izgleda, rešili smo da iskopiramo sistem oproban u multinacionalnim kompanijama i organizujemo klasičan brainstorming.

Da ne bi pravili cirkus i gungulu, rešili smo da se osamimo u napuštenoj betonskoj bazi kraj Novog Bečeja i ne oglašavamo naše druženje preko društvenih mreža. Za potrebe brainstorminga pozvali smo drugare sa različitih strana – po nekog šampiona sa 402 metra, po nekog aktivnog učesnika autoslaloma, zatim sudiju sa drifta i bivšeg driftera, predstavnike nekoliko fan i tuning klubova, kao i naravno, neizbežni Ravenol sa ciljem da dodeli nagradu 5 litara ulja RAVENOL 10w40 našoj dragoj dobitnici sa prve nagradne igre – Adrijani.

A šta smo to krčkali na stazi?

Zahvaljujući 100-nak i čunjeva i 50-ak guma, pravili smo staze i bogaze, prepreke i pravce ne bi li videli šta je ono što može najviše da zaintrigira ljubitelje brze vožnje, a da bude dovoljno atraktivno, konkurentno, interesantno i zanimljivo, da kada već krenemo sa organizacijom pravog event-a zaista uspemo sve da vas privučemo ne bi li se družili i nadmetali, osvajali nagrade i sa nestrpljenjem očekivali ponovni susret.

Naravno, nismo propustili priliku ni da okrenemo jedan krug sa Seat Leon Cupra, modelom od 290 konja i proverimo koliko je zaista moćan taj famozni šper i može li prednja vuča da iskoristi svu tu snagu koja krasi ovaj brutalni hothatch.

Na kraju dana zaključili smo sledeće: uletećemo u projekat pa šta bude neka bude. Kako će projekat da izgleda – neka ostane tajna za sada. Da li će vam biti interesantno? Pa ako ne obezbedimo dobre nagrade nećemo ga ni praviti. Ono što znamo sigurno je da nećemo komplikovati rol barovima, pp aparitima, licencama i sličnim babarogama koje nam svima komplikuju život.

Toliko za sada… Na vezi smo…. Vaš PH

Slični tekstovi

Komentari