Menu

Predstavljanje vozača 402: Husa The Monster

Predstavljanje vozača 402: Husa The Monster

Koliko puta u životu ste bili na Mišeluku ? Ja sam skoro svaki vikend tamo, svaki vikend gledam nova i stara lica tog nama kultnog mesta, njihove ljubimce, prerade i dorade na njima. Ali svaki vikend se jedno lice i jedan auto posebno izdvajaju iz gomile. Možete da pogodite o kome vam pišem ? Ako ste pomislili na crni Monster kadet ili na Huseina Husu Itovića, u pravu ste.

Husa je, pored mene, redovan inventar na Mišeluku, deo je domaće ekipe. On vozi onog Kadeta Monster, da, onog turbo hibrida, za kojim se okrećete kad god vrti krugove. Husa je ona osoba koja priča viceve, onaj koji je uvek nasmejan i onaj koga čim upoznate, uvidite koliko dobrote isijava iz njega.
Zanima vas Monster ? Na tom autu odrađeno je mnogo toga, u motor je uloženo preko 3,500 evra, urađena je komplet generalka motora, dizne su od SAAB-a turba, mehanički regulator goriva, turbo je hibrid, kuler odrađen da bude veći, naravno, drugi menjač, polu osovine, silen blokovi itd…  Jednom rečju – napravljenja je zver.
Hiljadu i jedan put Husa me je provozao Monsterom, a ja sam živi dokaz koliko taj auto dobro ide, pa nevernici slobodno me pitajte, 208 km/h do prve desne krivine nije mala stvar, a da ne pričamo da je to bilo prošle godine. Ovaj auto vredi pogledati, vredi prići nasmejanom Husi i pitati ga da vas provoza i vredi ga pitati za savet oko svog auta, jer on uvek želi da pomogne. Puštam vas da dalje uživate u fotkama Kadet GSI Monstera, u kratkom intervjuu sa Husom i naravno da vas pozovem da dođete na Mišeluk i možda stanete na crtu sa njim, Husa je uvek za!
  • PH: Opšte je poznato da imaš jedan od najbržih automobila na Mišeluku, kako se nosiš sa onim večitim ” Može jedan krug ? “
  • Husa: Uglavnom pristajem da provozam svakog, trudim se da sve ispoštujem, izbegnem samo kad nemam vremena ili sam u nekoj priči sa društvom
  • PH: Vozićeš 402, u klasi si sa Plavšićem i njegovim kadetom, je l’ na snazi takmičarski duh ili bi rekao koji je od vas dvojice brži ?
  • Husa: HAHHAHAAHAHA Neka bude takmičarski duh na snazi
  • PH: Kako se boriš sa korozijom na svom opelu ?
  • Husa: Limarija je rađena od 0 pre pet godina, ali je i dalje zdrav kao dren. Ja ga, naravno, kao svog mezimca čuvam, ne vozim po kiši, snegu, garažiram ga itd..
  • PH: Videli smo da je Monster na oglasima, planiraš nešto brže, jače ?
  • Husa: Jeste na prodaju, imam u planu nešto jače. Vrtim priču u krug, kao pre 8 godina kad sam krenuo sa 80 ks, pa dogurao na 250, sad krećem od 250
  • PH: Želiš li da nam otkriješ šta bi to jače bilo ?
  • Husa: U poverenju, HAHHAHAHA, Isto Kadet GSI, ali ovaj put 800 ks i kvatro pogon, ali ne kupljen, nego da ga ja sklapam deo po deo
Huso, PH ti želi srećan ti 13-i rođendan i da ostvariš sebi želju i napraviš novog Monstera !
Tekst: Zorana LP; Photo: Milan Kole Kostić

Slični tekstovi

Komentari