Menu

PetrolHeads & Autokomerc Challenge: “Knauf” vs “Mišeluk”

PetrolHeads & Autokomerc Challenge: “Knauf” vs “Mišeluk”

Prgavi Sremci iz Speed Hunt Team zapržili, a mi iz PetrolHeads-a dodatno zakuvali – posle najavljenog sukoba decenije koji organizuju SHT u Šimanovcima u nedelju 07.Maja gde će se prvi put u istoriji srpske underground auto scene suočiti dve najpoznatije ulične tuning ekipe, Knauf i Mišeluk, mi iz PetrolHeads-a rešili smo da odmah omogućimo revanš poraženom.

PetrolHeads.rs & Autokomerc organizovaće Challenge na autokomerc kartodromu u subotu, 13. Maja u 18h kada će dve ekipe od po pet momaka sa Knaufa i Mišeluka odmeriti snage u na istoimenoj stazi. U kartinzima. Trening, kvalifikacija i trka sa bodovanjem u finalnom redosledu daće nam odgovor na pitanje koje najbrži pojedinac i ko je najbolji tim. Koritšćenje kartinga, staze kao i tehničku podršku obezbedio je Autokomerc karting centar i ovom prilikom im se zahvaljujemo.

Iako za sada sve deluje mirno, ekipe su već sastavljene, atmosfera se polako zagreva, a prve prozivke najavljene već za nedelju u Šimanovcima. Za sada ćemo imena učesnika držati u tajnosti, a neke od njih ćete videti već u nedelju u Šimanovcima.

Propozicije i pravilnik nismo do detalja definisali, ali ono što smo u strartu najavili je da nema donošenja nitra, turba kao i guranja na stazi.

Početkom nedelje objavićemo i kompletne sastave timova sa sve kapitenima kao i sistem bodovanja i kompletan pravilnik.

Šta za kraj da vam poručim osim: vidimo se u subotu 13.Maja u 18.

p.s. poneka fotka za kraj

Pozdravi sa Mišeluka…

_MKP3444

i poruka sa Knaufa…

IMG_5421

Tekst: Zoran Glavaški

Photo: Zoran Glavaški i Milan Kole Kostić

Slični tekstovi

Komentari