Menu

Overtake- Tuning show #2

Overtake- Tuning show #2

Drugari, svaka čast ! Još jednom ste dokazali da Inđija ima odlično organizovane momke koji umeju da naprave tuning show za pamćenje.

Kao i na svakom skupu tjuniranih automobila i na ovom su bili svima dobro poznati klubovi naše auto-moto scene kao što su: SpeedHunt-eri, RoadRunners-i, Independent ( sa Giletom i njegovim Smartom izlepljenim sa 56 PH nalepnica – hvala Gile! ), North Side Team, Opel Club Srbija, Gentlemens-i, Major Team, Low Family, American Car Club Srbija, Street Performance, drugari sa Mišeluka i jedan novi klub- Speed Style Crew, pravo iznenađenje ove sezone.

Uz klubove, tu su bili i svima dobro poznati pojedinci kao što je Dejan Begović Begus, Ivan Mileusnić i Nikola Maravić. Loše bi bilo ne spomenuti Extreme Power City na čelu sa Ikom Ljubovčevićem, naše prijatelje iz Skoplja ili TAG Racing Team i najjaču ženu Adrijanu Ulemek. Sve su to klubovi i imena osvajača nagrada, svako od njih se pronašao u nekoj kategoriji i svako od njih je imao šta da nam pokaže.
Overtake, na čelu sa Adrianom kao voditeljem, uspeo je da nas sve opet okupi i zabavi još jednim odlično organizovanim događajem.
 
Da bih vam prenela bar delić atmosfere ispričaću vam kako mi je bilo.
Na plus 36 stepeni, u centru Indjije, mogli ste da vidite preko 100 unikatnih automobila. Kod svakog sam zastala bar 25 puta u toku dana i kod svakog sam svaki put primetila neki novi detalj koji me je fascinirao. Svaki izlagač se na sebi svojstven način potrudio da nam pokaže šta za njega predstavlja tuning i styling njegovog automobila, počev od one plavo-bele Corse o kojoj sam vam pisala, preko Begusovog Corrado-a, do BMW-a koji se borio u klasi Beginner ili BMW-a koji se borio u klasi German.
O Db-u neću da vam pišem, te zvukove jednostavno morate da čujete, bilo da je merenje Db-a zvučnika ili auspuha, oduševiće vas sigurno.
Naravno, ni jedno ovakvo naše druženje ne može da prođe bez šale, pa tako nije ni ovo. Ovaj put ta šala je bila u organizaciji Miloša Jokića iz meni dragih Speed-era, a tema šale je bila Miss mokre majice. Uz moju malenkost, Miloš je rashladio sve one koji nas nisu popreko pogledali kada su shvatili da u rukama imamo pištolje na vodu i prskalice, a prva tri mesta dobili smo Marko Mitrović- Meda, Bane iz RoadRunners-a i ja, nagrada nam je bila ogromna doza smeha svih prisutnih i aplauz, nama sasvim dovoljno. Nakon naše šale, vijanja, polivanja vodom i smeha, Adrijano je podelio zaslužene nagrade već spomenutim izlagačima, a mi smo se, uz prelepe uspomene, vratili svojim kućama.
Na kraju mi ostaje da se Overtake-u zahvalim na pozivu, pohvalim ih za odlično odrađen posao, zahvalim se i fotografima za prelepe fotke i naravno čestitam svima na osvojenim nagradama.

Vidimo se na sledećem skupu, a do tada čitajte PH, mi smo tu da vam ulepšamo dan novostima sa naše auto scene. Share love !

Tekst: Z. Lasica Petrović  Photo: SkoraGTI 

Slični tekstovi

Komentari