Menu

Najava skupova: Major Team Vranje & BMW FAN Team (19/20.avgust)

Najava skupova: Major Team Vranje & BMW FAN Team (19/20.avgust)

Volite da putujete ? Volite sve što ima veze sa automobilima ? Imam dva odlična predloga gde da provedete ovaj vikend !

Prvi događaj je u subotu, 19.08. – Night Car Meet by Major team, Vranje 
Obećan je odličan provod, skup limenih ljubimaca u koje je uloženo puno rada i truda, o parama da ne pričamo, a pored toga očekuje se i žurka na bazenu, tako da u svoje kofere obavezno spakujete i kupaći.
Major team je auto klub koji se uvek potrudi da isprati svaki dogadjaj u godini, bez obzira na kilometražu, treba im uzvratiti posetu- zaslužili su !
Program u Vranju počinje u 17h, a završava se u ranim jutarnjim časovima.
Evo u prilogu i link event-a na Fejsu:
Nedelja, 20.08. rezervisana je za 9. zvanični skup BMW Fan Club-a u Leskovcu
Za one koji preteknu posle žurke u Vranju, odmah kada se probude mogu da produže za Leskovac gde u organizaciji BMW Fan Club Serbia tima dobijamo još jedan skup ljubitelja jednog od nemačkih proizvođača automobila, iliti BMW-a.
Tradicionalno, po 9. put, očekuje nas sve ono što volimo kod BMW-a: njegov moćan izgled, njegova moć ispod haube, sve lepote jednog od najsuperiornijih automobila na tržištu. Naravno, neizostavni drift naših poznatih driftera kao što su Goran Simić, Aleksandar Ljubić, Nikola Stojadinović, Bojan Cvetković, ali i gostiju iz Bugarske je podrazumevan. Pored svih njih najavljeni su i burn out, sexy car wash, igračice i leskovački roštilj što bi sve u paketu trebalo da doprinese da svakog trenutka atmosfera bude sve vrelija i vrelija. Zabava zagarantovana!
Event počinje u 11h a evo u prilogu i linka sa fejsa…
Tekst: Z.Lasica

Slični tekstovi

Komentari