Menu

Najava Skupova: 17. Septembar – Nacionalni Praznik ljubitelja Automobila

Najava Skupova: 17. Septembar – Nacionalni Praznik ljubitelja Automobila

Nekada se znalo: 29.Novembar, Dan republike, deca ne idu u školu, svinjokolji na sve strane, jede se kožura, pije se pivo i rakija, i svi srećni i zadovoljni volimo Tita.

Odakle ovaj uvod?

Pa, prema onome što se prema za vikend, kanda će nedelja 17.Septembar da postane analogija Danu republike, barem kada su okupljanja ljubitelja automobila u pitanju. Ako izuzmemo kružne trke na Beranovcu, moto trke u Zrenjaninu i sve ono što ima veze sa zvaničnim takmičenjima i šampionatima, situacija je takva da kada su u pitanju okupljanja ljubitelja Tuning-a, Styling-a i Fan klubova, u nedelju nas očekuje čak PET skupova istovremeno!

Dakle, nedelja 17. Septembar, drugo zasedanje AVNOJ-a u Jajcu tj pardon nije Jajce već sledeći gradovi:

Bačka Topola – skup ljubitelja automobila proizvedenih u Americi plus ljubitelji Tuning/Styling. Organizacija American Car Club Srbija, lokacija parking pijace u Bačkoj Topoli, početak u 9h.

Beograd – Veliko Roštiljanje BMW Kluba Srbija biće organizovano 17.9.2017 ispred Hajdučke česme na košutnjaku. Pozvani su svi članovi BMW kluba, kao i svi simpatizeri našeg omiljenog brenda da dođu u što većem broju i da zajedno uveličamo ovaj događaj. BMW klub Srbija će učestvovati sa određenom količinom mesa, pića i sl. a pored toga svi gosti su slobodni da donesu hranu ili piće po slobodnom izboru.

Loznica – BMW Klub Loznica organizuje svoj 2. BMW skup u Loznici. Ove godine nova lokacija “Stara fabrika VISKOZA” veći prostor za parkiranje auta, drift i po prvi put “Drag race” na 201m. Očekuje se mnogo sjajnih automobila, takmičenja, Drift/Burnout/Drag, DB Auspuha, Sexy Car Wash, DJ Party i naravno Styling Show. Ulaz je i ove godine besplatan za sve učesnike, posetioce i takmičare.

Beograd –  OPEL Team Srbija: Nedelja 17. Septembar u 15h.  Specijalno izdanje sabora licenciranih i nelicenciranih vozača PEŽO-ovih automobila koji nose Opelov znak zarad stare slave i lošije prodaje. Lokacija> ispod mosta na Adi.

Despotovac – Tuning & Styling skup, al nemam preciznu informaciju gde će se tačno održati i ko pravi, pa nek dopiše neko u komentaru.

Ajd pa se čitamo u poneljak kako nam je bilo i ko se kako proveo….

Tekst: Zoran GLavaški

Slični tekstovi

Komentari