Menu

Najava: 8. Skup BMW Fan Club Serbia – Bela Crkva, 25.Jun, 11h

Najava: 8. Skup BMW Fan Club Serbia – Bela Crkva, 25.Jun, 11h

Vid’ ekipe:

  • Igor Stevanović – drifter, aktuelni šampion SDC u dirftu za 2016-u godinu,
  • Milica Tikić – drifterka, najbrža dama Srbije,
  • Bane Nikolić – ex-drifter, legendarni i još uvek aktuelni sudija Srpskog Drift Šampionata

Ovo troje amigosa koji u slobodno vreme deluju pod okriljem BMW Fan Club Serbia rešili su da nam prirede osmo po redu druženje koje organizuju sad u nedelju, 25.Juna u Beloj Crkvi sa početkom u 11h. Tačna lokacija: krug fabrike 25.Maj, odmah pored Glavnog jezera.

Šta nas očekuje tamo po najavi sa njihove zvanične FB stranice:

Bela Crkva kao turističko mesto nudi razne sadržaje, pa ko nije do sada bio evo prave prilike, a ko je bio, zna o čemu govorimo!

Oko 250 vozila je bilo prošle godine na skupu BMW Fan Club-a! Da li ćemo upravo u Beloj Crkvi oboriti rekord?!

GO-GO igračice, Sexy CarWash samo su deo ovakvih manifestacija uz nezaobilazni DRIFT SHOW, Burnout, Stunt! DJ je tu da dogreva atmosferu, dok će ulogu voditelja imati neponovljivi Alenksandar Veliki da to sve bude kako valja.

Ono što je nama iz PH posebno drago je što grupacija okupljena oko BMW brenda, iako raspodeljena u više različitih sekcija, funkcioniše prilično koherento kada su skupovi u pitanju. Tako će i sada, put Bele Crkve, organizovano krenuti BMW Syndikat Vojvodine i BMW Klub Srbije ne bi li svojim kolegama iz BMW Fan team-a pružili maksimalnu podršku, ali i podružili se i zabavali na jednom mestu. Svi oni koji preferiraju čoporativne odlaske na skupove, neka potraže na Fb stranicama ova dva kluba vreme i lokaciju polaska kao bi mogli da im se pridruže.

Prema informacijama koje imamo do sada, oko 500 ljubitelja Bavaraca potvrdilo je svoj dolazak, a još toliko je zainteresovano. Dakle 1.000 ljubitelja BMW brenda na jednom mestu čekaju vas u Beloj Crkvi.

Naravno, i PH će biti prisutan i na ovom skupu sa Milošem Vrsix u svom terenskom pojavnom obliku, jer je i naš Lošmi veliki ljubitelj brenda iz Minhena. Oktober festa.

Tekst: Zoran Glavaški, Photo: Miloš VRsix

Slični tekstovi

Komentari