Menu

Leskovac – prestonica BMW-a

Leskovac – prestonica BMW-a

Ono što smo videli u nedelju na 9-om tradicionalnom skupu u organizaciji BMW FAN Club-a retko gde i retko kada možete da vidite, sem na ovakom događaju.

Preko 300 modela brenda iz Minhena okupilo se na jednom mestu, preko 300 modela perfektnih i prelepih bmw-ovih automobila, od e30 preko e36, e46 do x6. Svaka klasa za ocenjivanje imala je svoj poseban model i birao se najlepši od najlepših u klasi. Ako ćemo na realno, meni je svaki koji je izlagan bio prelep, iako nisam veliki zaluđeni Fan ovog Nemca. Svaki je bio lep na neki svoj način i svaki je imao šta da pokaže i dokaže, pre svega zbog čega BMW spada u grupu najprodavanijih i najsuperiornijih automobila današnjice.

Ono što je pored izgleda limenih ljubimaca ovaj skup činilo toliko posebnim bio je i drift šou naših driftera, od svima poznatih lica kao što su Igor Stevanović Kik, Nikola Stojadinović, Aleksandar Ljubić, drift dame iz Bugarske Yoane Galleoti, najmlađeg driftera na našoj sceni Bojana Cvetkovića, do buduće nade drift sveta Stefana Jovanovića. Trebali ste da vidite to paljenje guma i osetite taj miris koji ljubitelje bmw-a, a i nas poštovaoce, uvek baca u trans jer drift je umeće kom se uvek divimo.

Igračice i promoterke bile su tu da svojom lepotom ulepšaju ovakav dogadjaj, mada verujem da su lestvicu ispod onih prelepih automobila koji su se mogli videti. Za sve ljude iz Leskovca koji su ostali kod svojih kuća za vreme skupa priređena je promotivna vožnja ulicama grada. Kolona je bila toliko dugačka da je prvi u koloni bio na početku grada, poslednji u koloni je tek izlazio sa parkinga na kom se skup održavao. Atmosferi je još jednom doprineo i Aleksandar Veliki svojim komentarima i šalama i opet nam ulepšao još jedno druženje.

Svaka pohvala koja može biti napisana ili izgovorena ide BMW fan Club-u Srbija za organizaciju još jednog odličnog skupa, svim učesnicima na pokazanoj ljubavi prema ovom brendu automobila i svim drifterima na pokazanom znanju.

Ovim putem moram posebno da se zahvalim BMW klubu Grdelica, na toploj dobrodošlici u njihovom gradu i svemu što su učinili za mene i moje drugare. Pokazali su nam šta znači biti dobar domaćin i kakav je zapravo južnjački mentalitet. Jednom rečju – oduševili me.

Tekst: Z.Lasica

Photo: Miloš VRsix

Slični tekstovi

Komentari