Menu

Humanitarni Tuning Skup: BMW Fan Club & Adrenalin Niš

Humanitarni Tuning Skup: BMW Fan Club & Adrenalin Niš

Sezona Tuning Styling & Fan Club skupova u Srbiji zvanično je otvorena prošlog vikenda, kada je u nedelju, na velikom parkingu ispred Elektronske Industrije u Nišu održan Humanitarni skup posvećen malenoj Nikolini. Za organizovanje ove manifestacije potrudili su se BMW Fan Club iz Leskovca i Tuning Styling klub Adrenalin iz Niša.

Cilj skupa bio je prikupljanje novčanih sredstava za lečenje Nikoline, prelepe curice koja je obolela od maligne bolesti Neuroblastoma. Da su i tjuneri ljudi velikog srca, najbolje pokazuju brojke: preko 100 automobila, više stotina posetilaca, 154.000 rsd prikupljeno u kešu. Sve to i pored ružnog i hladnog vremena, koje nas je putu ka Beogradu tokom povratka ispratilo snegom.

Neka ovaj prvi izveštaj o skupu prođe bez opisa o tome ko je bio i šta dovezao, jer sve to možete ispratiti i kroz fotke i video, iskoristićemo ovu priliku da vas još jednom zamolimo da pošaljete SMS poruku na broj 3030, tekst poruke: 431 i time pomognete u prikupljanju sredstava za nastavak lečenja Nikoline.

 

Text/ Photo: Z.Glavaški Photo/N.Dragorajac; S.Ćosić

 

Slični tekstovi

Komentari