Menu

Humanitarna auto izložba by AMK Gentlemen’s

Humanitarna auto izložba by AMK Gentlemen’s

U subotu 26.08. održana je humanitarna izložba modifikovanih automobila u organizaciji auto kluba Gentlemen’s i Sportskog Centra Mladenovac.

Svi volimo naša okupljanja i skupove jer volimo da se družimo, pričamo o kolima, smejemo se…
Ali zašto onda to ne bi iskoristili da pomognemo nekome? Gentlemen’s-i su jedan od klubova koji nam je ove godine pokazao kako sve to izgleda na delu, ne samo u priči.

Svi koji su u subotu bili u Mladenovcu mogli su da uživaju u lepotama limenih ljubimaca prijatelja iz SDC-a i Tuning Stylinga, klubova Independent, SpeedHunters, RoadRunners, ali i pojedinaca sa teritorije cele Srbije. Ljudi iz Kraljeva, Niša, Kragujevca, Valjeva, Velike Plane, Novog Pazara bili su deo cele ove priče i svi su doprineli da se za Udruženje za mentalno nedovoljno razvijene osobe ” Delfin ” sakupi cifra od preko 35 000 dinara.

S’ obzirom da su tog dana bile i trke na Ušću i još jedan skup u Mađarskoj organizatori su zadovoljni količinom prikupljenog novca i posetom ovakve vrste manifestacije. Moram da spomenem i Motul (Mass Company), Knez Petrol, Auto gas Mlađan, Auto servis Pevac, Servis felni Mata, Kovano gvožđe Oganj- sponzore koji su pomogli ovu izložbu. Naravno, red je i da napomenemo da su momci iz AMK Gentlemen’s veliki humanitarci i kao takvi su sami snosili najveći deo troška.

Želim da kažemo svi jedno veliko ” Bravo ” za AMK Gentlmen’s- za ideju, humanost i organizaciju izložbe i u ime njihovog kluba zahvaljujem se svima koji su bili uz njih i pomogli im da se njihova želja da nekome ulepšaju život realizuje.

Tekst: Zorana L.P.
Photo:Blagoje Mitrašinović

Slični tekstovi

Komentari