Menu

BMW Klub Srbija – Roštilj Party, Košutnjak, 17.Sep

BMW Klub Srbija – Roštilj Party, Košutnjak, 17.Sep

Iskren da budem, kao člana BMW Kluba bila mi poprilična frka dal ćemo uspeti da se okupimo u nedelju imajući u vidu da je za isti dan bilo najavljeno zilion skupova plus trka na Beranovcu kao i trka motora u Zrenjaninu. Ali, još jednom je kohezija minhenske mafije dovela do toga da se na Košutnjaku okupi popriličan broj fanova bavarskog brenda i nauživa za sve pare u prelepom danu, predivnom roštilju, druženju, ali  i u glavnom razlogu ovog okupljanja: uživanju u limenim mezimcima i neizbežnom razmenjivanju informacija kada su gewinde u pitanju.

Kultna crvena sedmaja još kultnijeg lika Ganeta prva je zaposela parking na Košutnjaku još u pola sedam ujutru. Redom su se ređali već svima dobro poznati primerci trojki, petica, sedmica, ali i po neka osmica članova, ali i prijatelji kluba koji su pohitali ka Beogradu ne bi li dali punu podršku svojim kompanjonima.

BMW sindikat Vojvodine, kao jedan od najorganizovanijih klubova kod nas, zaposeo je popriličan deo parkinga, jasno dajući do znanja koja su vozila njihova zahvaljajući prelepim tablicama koje su neizbežni deo styling-a njihovih vozila na svakom skupu.

Čupa, Nikola, Sergej, Boris, Baka, Gane, Aleksa, Plavi, Stefan, Ljuba i ostala ekipa uz ekipu fotografa predvođenih Lukom i Stefanom nisu dozvolili da skup prođe, a da svaki od pristiglih BMW-a ne bude prokomentarisan i naravno isfotkan.

Uz sumiranje utisaka preko fejsa i debate uživo koja očekuje u petak u 20h ispred intera, srdačno vas pozdravlja vaš PH…

Tekst&Photo: Zoran Glavaški

Slični tekstovi

Komentari