Menu

Alfa Romeo Club Srbija: Međunarodni Skup – Beograd, 02-03.Septembar

Alfa Romeo Club Srbija: Međunarodni Skup – Beograd, 02-03.Septembar

Proteklog vikenda ARCS okupio je u Beogradu veliki broj ljubitelja brenda Alfa Romeo. Odlična atmosfera, fantastično druženje, vožnja po gradu, ali i trka Alfi po NAVAK-u u okviru ARCS Track Day protekla je FENOMENALNO!!!

Dan prvi, subota: okupljanje, vožnja gradom, sajmovanje i žureza…

Okupljanje učesnika skupa zakazano je 12h na parkingu ispred Roda hipermarketa kod BS Zmaj. U 14h je sa Zmaja oko 60 vozila krenulo u relacijsku voznju Beogradom, i to prvo autoputem, pa preko autokomande, zatim pored muzeja 25-i Maj, preko Topčidera, pa zatim preko novog mosta na Adi ka Sajmu koji je bio krajnja destinacija ove rute.

Na Sajmu je bio organizovan centralni program. Uz zvuke muzike, društvo lepih hostesa, klopu i piće, ali i izložbu najnovije Alfe Giulie i Alfe Stelvio, proteklo je druženje, razgledanje ljubimaca, takmičinja u disciplinama nadvlačenje konopca, bacanje diska, najbolji zvuk izduva i odabir najlepše Alfe skupa. Ove godine lentu miss-ice ponela je crna Alfa Brera 2.4 JTDm vlasnika Branislava Popovića. Na Sajam je inače pristiglo još oko 10-ak vozila pa je ukupan broj okupljenih iznosio oko 70 vozila i preko 200 posetilaca.

Centralna proslava na Sajmu,trajala je 15-19h, a nakon toga je od 21h je organizovana žurka u kafe klubu Dilema na Adi Huji, sa živom muzikom, druženjem, klopom…

Dan drugi, nedelja, NAVAK: Alfa Romeo Track Day

Okupljanje drugog dana je dogovoreno za 12h kod Zmaj šoping centra odakle je u 13h organizovan čoporativni polazak ka Navaku. Kolona je pristigla oko 14 i vrlo brzo se krenulo u revijalnu vožnju svih učesnika na stazi. Revijalna vožnja trajala je 2 kruga. Posle revijalne vožnje, svi oni sa viškom adrenalina mogli su da uživaju u blagodetima staze u vidu ARCS Track Day.

Potpuno očekivano prijavilo se više od polovine pridošlih tako da je 25-oro zaljubljenika u italijasnki brend „overilo“ stazu. Takmičenje je završeno u 17h, kada je izvršena dodela zahvalnica i nagrada za učesnike. Najbolji na ARCS Track Day dobili su i pehara, a prva tri mesta tj najbolja vremena ostvarili su:

  1. Milićević Željko (SRB) 1:54,698
  2. Gorjanac Tomislav (HR) 1:56.001
  3. Jordanoski Nikola (SRB) 1:56.286

Tekst i Photo: Alfa Romeo Club Serbia

Slični tekstovi

Komentari