Menu

SDC Poredak

SDC Poredak
Drift spada u jedan od najpopularnijih ekstremnih sportova današnjice, a mi imamo priliku da ga ovog vikenda gledamo uživo u Čačku.
Najveća srpska drift imena boriće se za mesto najboljeg u ovogodišnjem srpskom šampionatu.
Trenutni poredak obećava nam odličnu borbu za prvo mesto na postolju. Miloš Đorđević je trenutno prvoplasirani sa ukupnih 160 bodova, ali mu je odmah za auspuhom Zoran Savić sa 134. Ova dva miljenika publike u subotu će nam pokazati šta znači boriti se da budeš najbolji, kako se koristi talenat i stečeno znanje i šta je umetnost u svetu automobilizma.
Iza Zorana na tabeli je Sava Vidaković sa 130 bodova, spreman da svojim Nissanom S14 pokvari pozicije prvoj dvojici. Igor Stevanović na četvrtoj poziciji obećava završnu reč koju verujem da malo ko očekuje, a Goran Burmundžija i Bojan Kurbalija deleći petu poziciju sa 70 bodova prete da svojim entuzijazmom i umećem osvoje neko od prva tri mesta ovog šampionata.
 
Mirko Fabri, Aleksandar Ljubić, Bojan Cvetković i naša lepotica Milica Tikić ( kao i sva ostala imena sa spiska prijavljenih ) dovešće atmosferu na gorući nivo. Ne treba ih tek tako otpisati jer baš neko od njih može da bude najveće iznenađenje sezone.
Sve to pratimo u subotu, 09.09., dok nas u nedelju 10.09. na DOC-u, očekuju i strana imena kao što je svima poznati bračni par driftera Cselotei, Goran Šorak i Dario Foler, Timur Pomak i uvek nasmejani Jure Poljak.
Lice koje je svima poznato, Aleksandar Veliki, svojim uvek duhovitim i zanimljivim načinom vođenja programa upotpuniće čitav događaj.
Dođite da zajedno pratimo veliko finale SDC-a,  navijamo za svoje favorite i pokažemo zašto smo najbolja publika !
Tekst: Zorana L.P.
Photo: M.VrSix

Slični tekstovi

Komentari