Menu

Predstavljamo vozače 402: Neša NOS Power i BMW e30

Predstavljamo vozače 402: Neša NOS Power i BMW e30

Kako nam je vikend sve bliže i do velikog spektakla je ostalo još samo 2 dana, red je bio da vam predstavimo Nešu i njegovu kockicu.

U pitanju je svima dobro poznati kultni model BMW-a serije 3 (e30), takozvana kockica. Da je Neša ljubitelj BMW-a možemo svakako zaključiti po velikom broju istih koji su u njegovom vlasništvu.

Prepoznatljiv kod ostalih takmičara i ljubitelja ovog sporta kao Neša Nos ili NOS power, kaže da je u sve ovo ušao iz čiste zabave i cele atmosfere koju nam već drugu godinu za redom pruža SAKSS.
Iako mu je ovo prva sezona na trkama ubrzanja, bori se u klasi 13!
Na autu je odrađena ful generalna motora iz BMW-a serije 7 (e32) i povećan je nitro sa 100ks na 150ks, dok je ukupna snaga skromnih 380 konjića.

 

Na naše pitanje koje je vreme auta od 0 do 100km/h, nije znao da nam da odgovor, jer kako kaže na kraju dana nije bitan listić već sreća na licu njegovog dvogodišnjeg sina, koji mu je ujedno najveća podrška pored supruge.

Ne krije i da je BMW-a sklopio iz inata jer su kod njega u Batajnici svi godinama spremali Opele za trke. Za takav jedan projekat mu je trebalo oko mesec dana i vreme auta je 13, 2 što je po njegovim rečima bolje nego vreme mnogih Opela.

Skromno kaže da od ovih trka očekuje bar treće mesto i nada se da ga neće opet savladati adrenalin pa da opet zaboravi da odvrne nitro.
Mi mu želimo puno uspeha. Vidimo se na Ušću, Vaš PH!
Tekst: A. Petreški
Photo: M. VrSix

Slični tekstovi

Komentari