Menu

28.10.17 Tuning day i Tuning Styling show NS

28.10.17 Tuning day i Tuning Styling show NS

Još jednom, dva mastera u organizaciji ovakvog tipa dešavanja, Aleksandar i Zoran Jokić pokazali su nam šta znači i kako izgleda koordinirati velikim brojem ljudi i odraditi veliki posao za kratko vreme. Njihova želja i ideja da se što više ispromovišu drift, drag trke na 402 m ( u ovom slučaju na 201 m ), kao i tuning styling scena u Srbiji urodila je plodom, a mi smo bili tamo da bi vama preneli bar delić atmosfere.

 

Ako vam kažem da su se profesionalci u drag trkama trkali i u subotu, samo malo vam golica maštu. A ako vam kažem da su se vozači drag trka trkali protiv driftera? Ili drifteri protiv dečka koji vozi karting ? Ili da je on sa kartingom stao na crtu sa nekim od vozača drag trka ? Malo više golica, je l’ da ?

Drift imena kao što su Igor Stevanović Kik, Mirko Fabri, Goran Simić, naša lepotica Milica Tikić, Miloš Đorđević Zeka kao i ostali drifteri, bili su rado viđena lica ovog događaja. Milica je doživela i da se fan rasplače zbog nje, ali to neka vam ona priča. Od vozača iz discipline 402 videli smo uvek nasmejanog i spremnog za šalu, sa svojom lepšom polovinom ( ne mislim na kadeta ) Milana Plavšića, jednog od najljubaznijih među vozačima Božu Popovića, Srđana Ragastovaca, Slobodana Petoševića, Nebojšu Blagojevića, Aleksandra Djuku i mnoge druge.
Imali smo priliku i da gledamo i kako izgleda kada se na stazi nalazi karting čijim je volanom upravljao Gorčin Kecojević, jedan od najboljih u svojoj disciplini. Njihove trke na 201 m upotpunjene su burn out-om i malim hepeningom Zeke i mene ( ja stojim, on driftuje oko mene ) i prelepim promoterkama. Moram da naglasim da je Gorčin skoro sve pobedio na trci, ako ne i sve.

Ne bi to bilo to da u hali 4 nismo mogli da vidimo i naše najpoznatije automobile sa Tuning&Styling scene i uvek draga lica vlasnika. Klubovi kao što su Speed Style Crew, SpeedHunt Team, ekipa sa Mišeluka, Dejan Begović Begus i njegova predivna ćerkica Nina, Nikolaj Kumić Nikolajevič, Siniša Aćimović, Darko Ivković Ivandekić, Maja Milojković, Kristina Mitić ( ovog puta bez njenog Nissana ) kao i mnogi drugi ulepšali su halu svojim limenim ljubimcima, ali i nasmejanim licima. Neizostavno lice skupova Dule Marjanović i njegov sin Nemanja bili su, kao i uvek, zaduženi za Db.

Posebno bih još jednom, pored gore navedenih organizatora, pohvalila i ceo njihov tim, kao i sve učesnike. Naša medijska podrška nije izostala ni ovaj put jer mi činimo sve da naši čitaoci budu najbolje obavešteni. Kraj ove sezone bio je spektakularan !
 
Vidimo se već sledeće sezone na nekim novim dešavanjima, a do tada čitajte nove zanimljive tekstove mojih kolega iz PH.
Text/Photo: Zorana L.P./ N. Kerac

Slični tekstovi

Komentari