Menu

Najava skupa: AMK Independent (Zemun) – Tuning Show #2

Najava skupa: AMK Independent (Zemun) – Tuning Show #2

Približava se! Sitno brojimo što bi se reklo. Ne znam ko je prvi osmislio floskulu najbolja žurka na Balkanu, ali znam da ju je Aca Lukas najbolje iskoristio. On među folkerima, a da li će Independent među tjunerima ostaje da vidimo u nedelju 14-og Maja!

Prema informacijama koje sam dobio od Gileta, spiritus movens-a ovog udruženja, predstojeći Independent Tuning Show #2 ima sve predispozicije da postane jedna od najboljih žurki na Balkanu ove godine. I iskren da budem uopšte ne sumnjam da će biti tako. Jer klub koji postoji od 2010-e, koga čini 20-ak momaka iz Zemuna koji su pre svega drugari a onda članovi kluba, čiji amblem kluba krasi kula Gardoš kao pravi simbol lokal patriotizma, koji je tokom prethodnih godina mudro skupljao znanje posećujući druge skupove da bi već posle svog prvenca u 2016-oj zaslužio epitet kultni, ne može a da ne napravi totalno ludilo ako ne zbog nas automoto fanatika onda zbog svojih Zemunaca.

DSC_7516

Šta nas sve očekuje u nedelju 14-tog maja?

Za početak već oko 250 prijavljenih za event i još 150 koji su zainteresovani. Još ko zna koliko njih koji će banuti a mrzelo ih da kliknu na fejsači. Hell kao sponzor. Twerk kao nastavak kad Hell ispari. Paljenje guma kad nas twerk smori. DB takmičenje da nas digne kad nas umor obori. Držanje auspuha da nas napali da ćemo i neku nagradu osvojiti i odneti je kući. Nadvlačenje konopca da nas razonodi. DB auspuh da nam pokaže čiji je duži, pardon glasniji. Prelepi styling automobili da nas podsete zašto smo došli i šta je ono što nas drži u životu. Sve to uz podršku sa bine DJ Marchez i DJ Dennis.

Ja dolazim. Jer ovo se ne propušta. Nedelja, u 9h, Hala Pinki u Zemunu. Vidimo se.

p.s. evo i pra fotkica od prošlog puta, tek da nas podesti kako je bilo prošli put…

DSC_7359DSC_7362DSC_7365DSC_7381DSC_7386DSC_7389DSC_7391DSC_7406DSC_7411DSC_7414DSC_7438DSC_7479

Tekst: Zoran Glavaški

Photo: Milan Kole Kostić (MK Photographer)

Slični tekstovi

Komentari