Menu

Auto-moto udruženja: Speed Hunt Team (Šimanovci-Banovci-Pazova)

Auto-moto udruženja: Speed Hunt Team (Šimanovci-Banovci-Pazova)

Ohoho počelo je da se zakuvava!!! Bilo je samo pitanje dana kada će neko pokrenuti lavinu. A ko bi drugi nego prgavi Sremci iz mističnog sremačkog trougla koji čine Šimanovci – Banovci – Pazova. Ova do nedavno bezimena ekipa proteklih dana nadenula je sebi ime SPEED HUNT TEAM, a nedugo zatim i rešila da organizuje novi skup zakazan za 7.Maj u 14h.

I šta je sad tu zakuvavanje pitaće neko?

Eeeeeee, zakuvavanje je u tome što ovaj skup ima jedan specifičan cilj: da okupi dve tradicije srpske tuning scene poznate pod imenima “Mišeluk” i “Inter”. Što bi rekli Sremci u svojoj najavi na fejsu: da se napokon spoje i odmere snage na neutralnoj teritoriji.

A ta neutralna teritorija je parking kod Atlantic Group magacina. Kažu iz Speed Hunt Team da je zabava zagarantovana, obećavaju dobru atmosferu uz piće i nadanje da će biti i nekih ženki. Svi su dobrodošli kao i uvek. Što nas je više to je zabavnije i luđe kažu iz SPEED HUNT-a.
Tačnu lokaciju možete videti kada na google maps ukucate “SpeedHUNT Šimanovci”, a dodatne informacije možete dobiti na njihovoj FB grupi https://www.facebook.com/groups/386140328185571/?fref=ts

Svedoci smo decenijskih duela Zvezda vs Partizan, Dorćol vs Zemun, Miroslav Ilić vs Šaban Šaulić, Čurug vs Žabalj, a da li ćemo 7-og Maja gledati duel Inter vs Mišeluk ostaje da se vidi…

Tekst: Zoran Glavaški

Photo: Speed Hunt Team

18033084_10209209485089312_242326733572202814_n

Slični tekstovi

Komentari