Menu

Auto-moto udruženja: BMW Club Serbia

Auto-moto udruženja: BMW Club Serbia

PH Asocijacija širi polako svoju mrežu prijatelja, a poslednji u nizu je i BMW Club Serbia. Jedan od retkih klubova kod nas koji svoja okupljanja organizuje jednom nedeljno, tačnije svakog petka u 20h: na parkingu Crown Plaza ako nema kiše, u suprotnom na -2 spratu garaže TC Ušće. Dobro zezanje, bembare iz različitih epoha i naravno druženje su ono što obeleži svaki petak i napravi dobru uvertiru za dalji provod u gradu. Osim druženja petkom, u planu je i veliki skup koji je planiran za leto za koji će naknadno biti objavljena lokacija i vreme održavanja.

Inače, klub su 2009. godine osnovali ljubitelji ove marke u cilju okupljanja što većeg broja istomišljenjika, a sve zbog razmenjivanja iskustava, druženja i pomoći. Zvanični je član BMW Clubs Europe, krovne organizacije BMW klubova u Evropi, pa samim tim su svi njeni članovi deo ogromne BMW organizacije koja broji preko 10.000 članova. Ovom činjenicom su posebno ponosni jer su za jako kratko vreme svojim radom i zalaganjem dokazali da su vredni i dostojni članstva u jednoj ovakvoj zajednici. BMW Klub Srbija je ponosno poneo i laskavu, ali isto tako ozbiljnu i odgovornu titulu krovne organizacije svih BMW Auto Klubova u Srbiji.

Klub ima i svoju internet prezentaciju (link u prilogu: http://bmwclubserbia.rs/ ) kao i svoj forum koji se nalazi na stranicama kluba, a sva dešavanja u i oko kluba možete ispratiti i preko Fb stranice: https://www.facebook.com/bmwclubserbia/

Klub nastoji da obezbedi svojim članovima popuste u vodećim prodavnicama i servisima iz sveta automobilizma, i što je možda još bitnije od popusta, da omogući pravoremeni savet i pomoć iz bilo kog segemnta vezanog za vašeg ljubimca. U ovo sam zaista imao prilike i lično da se uverim jer sam u nekoliko navrata poslednjih dana rešavao svoje “probleme” vezane za e34-rku. A dobar i pravovremeni savet je nekada veći i od najvećeg popusta.

Za kraj, evo i par sličica sa poslednjeg “petak je veče, sedam u BMW…” druženja:

IMG_5266 IMG_5263 IMG_5239

IMG_5249IMG_5259IMG_5272

Tekst i Photo: Zoran Glavaški & BMW Club Serbia

 

Slični tekstovi

Komentari